Moonfire – keramik med kattityd

Hade jag inte redan sett traven med julpaket som matte och husse släpat med sig hit till Landet, så hade jag bums önskat mig lite snygga saker från Moonfire! Det här fatet att riva vitlök på tycker jag var genialt:

Dessutom gillar jag kattens uppsyn – den ser precis ut som Nova när hon vill bli kliad på magen! Man blir lika glad av katterna på muggarna:

Det finns muggar och fat och skålar och katter i alla modeller, och om jag uppfattat det rätt så går det att beställa motiv med sin egen katt. *spinner*

Här kommer en mugg som jag tycker är lite finurlig a la vår vän Gustav:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Moonfire – keramik med kattityd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *