Jag fick en väldigt speciell julhälsning

Från vännen Barbro kom denna mycket uppsKATTade julhälsning:
httpv://youtu.be/1_PUsm7LPM4
Barbro skriver:
Stålfarfar var en man som gjorde något de flesta inte trodde han skulle klara av. Och Kattfolk kan också göra storverk! Därför skickar jag denna länk, med mina mest innerliga Bästa Önskningar om en God Helg för alla strävsamma djurhjälpare:
Wikki med familj, Klosterkatterna med mattar & gäster, Sippo, Tindra & husse, Xtailfamiljen, Östgötakatterna + människor, Backakatterna + människor, Södertälje katthemskissar + människor… mfl mfl …

Det där ”mfl” betyder att ni alla bloggvänner kan ta åt er av denna julhälsning! ♥

Tack Barbro – vi önskar dig också en innerligt god jul!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag fick en väldigt speciell julhälsning”

  1. Oj…! Kommentaren blev ett eget inlägg och allt… *rodnar blygt*

    Som Wikki så klokt jamar, betyder ”mfl” att det finns många fler som jag inte har räknat upp.
    Men datorn strulade lite dumt igår, så slutet kom inte med. Det skulle stå ”En särskild tanke till Södertälje Katthems Blogghjälp och till personalen på katthemmet i Töreboda”. *sniff*

    KRAM på er alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *