Jojokatter

Stora matte säger att vi är jojokatter!

Vi far ut genom dörren, in genom dörren, ut igen… Det är ju så kallt om tassarna att vi bara kilar ut korta stunder i taget!

Men bara känslan av att få vara på Fri Tass, mjau, ni anar inte hur mysigt det känns!

Nova har spanat in ett fint byte också, som vi junar på! De går och betar borta vid Stora mattes kantarellställe i skogsdungen som kallas Hagen. Vi har bara inte listat ut hur vi ska få hem ett rådjur när vi väl fångat det?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jojokatter”

 1. Ooo, ni skulle se de rådjur som betar här. De står precis bakom mitt staket och försöker nå solrosorna som står kvar till fåglarna. Tänk om man kunde fånga en, den skulle räcka länge!
  Fast i morse hjälpte jag matte att jag bort dem, de skulle nog inte låta sig fångas.

  1. Undrar om de är goda? Gammelkatten på Landet förr sa att de smakade mums, hon hade provsmakat. Fast det var när en jägare kom med ett i bitar och Stora matte fick en andel, eftersom de höll med jaktmarken. Nyfiken är man ju! NosPuss Wikki

 2. Tja, de eda råa djur vi jagat är insekter som letat sig in här och de behöver ju inte släpas direkt. Vi fick ett julkort där renas släpade paket på en släde. Kanske det vore en idé? Eller ännu hellre: be matte gå och hämta ert byte åt er. Hon kanske kan få en dentis som belöning eller nåt sånt.
  nosgos å dan-före-dangottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, och dag jagar vi fasaner! Stora mulliga fasantuppar! *nosslick* Vore nåt att ha på julbordet?!! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *