Husvakten har kommit!

Packar för fullt – vi ska till Landet!

Nu ska  jag ge husvakten noggranna förhållningsorder om hur min kattgräsplantering ska vaktas, och maten fyllas på till vår hackspettkompis Sally utanför balkongen!!!

Hör av mig med ett senare Mjau!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Husvakten har kommit!”

 1. Å, så jag önskar er allihop, både fyr- och tvåbenta, en riktigt härlig julhelg tillsammans!!! Vi kommer att ha det bra här och ser fram emot en fin helg, och vi önskar er detsamma… men åk försiktigt till Landet nu, så att det inte händer någon olycka på vägen.

  Jultass från Imma, abbemissa.

  1. Mjau, vi har en så bra husvakt också, som tycker det är så mysigt att ”bo eget” hemma i vår lägenhet varje gång alla åker bort. Och Stora matte kör tryggt och säkert hem till Landet, så det är lugnt. Önskar er alla detsamma inför julen! Ha det gott! NosPuss Wikki

 2. Vad mysigt! ♥
  Kör försiktigt till Landet och en riktigt God Jul!

  Kram o nosbuffar

 3. Så härligt att komma till landet!! Tror nog husvakten sköter både kattgräsodling och hackspett med den äran.
  Vi har fått stjärnan, den är underbar! Tack! Nosbuff

  1. Mjau, kattgräset ska vara klart lagom tills vi kommer hem igen! (Men Stora matte har en bytta på tillväxt här också, den får vi öppna på julafton!) NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *