Ljus tända för katthemmet Töreboda

Det var fruktansvärt idag att se TV4-filmen med alla de döda katterna – men samtidigt en lättnad att få veta att de liksom ”somnat” – en del katter låg kvar i sina bäddar… Men slutvinjetten i tv-inslaget har frusit på näthinnan:  Hoppas alla som har katter ser över säkerheten i sina hem/katthem… ♥ Måtte det ALDRIG ske igen!

Jag sänder all spinnande healing jag kan idag till de på katthemmet som gjorde det tunga arbetet med att ta ut katterna – man kan tycka att det var en bufflig hantering att bara lägga dem i säckar, som syns i filmen, men då ska ni veta att det är fruktansvärt obehagligt att vara i en brandskadad miljö och det måste göras skyndsamt och effektivt… Även efteråt, och om det är vädrat, så finns obehagliga ämnen i sotet som man inte mår bra utav. Man orkar inte ha så mycket finess då, utan vill bara få det gjort och komma ut därifrån snabbt! Jag tror INGEN hade velat byta med dem som nu gjorde jobbet! Dessa syner kommer att plåga dem länge länge… Tusen TröstBuffar till er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Ljus tända för katthemmet Töreboda”

 1. Så otroligt sorligt Wikki, vi kan inte se på filmen, matte vågar inte. Tror du att de orkar bygga upp kathemmet igen? Hoppas det. Hoppas vi kan alla hjälpas åt!

  NosPuss Sven och Signe

  P.S. Sven skall till tandläkaren imorgon.

  1. Mjau, de tänker städa upp och sanera och fixa till sitt djurhem igen! ♥ Det känns toppen!
   Och jag tror inte man ska titta på filmen om man är känslig!
   TassKram Wikki

 2. Det är så hemskt. Hoppas katterna inte plågades ihjäl utan hann dö av röken. (önsketänkande)
  Och hoppas, hoppas att det finns pengar till ett nytt hem.
  En stor eloge till alla dom som orkade med att ta hand om dom döda katterna. Det kan inte varit lätt.

  1. Mjau, det måste ha varit horribelt – särskilt som det var djur man gett kärlek och hade varma känslor för… ♥ TassKram Wikki

  1. Mjau – men det tuffa är att livet måste gå vidare… För både katter och människor! *darr* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *