Jailbird – katten som tog sig IN på Kumlabunkern!


Helt makalöst söt är hon, Jailbird, den lilla magra sköldpaddsflickan som tog sig in på Kumlabunkerns innergård! När det upptäcktes fick hon vistas några timmar i en cell tills det gick att hämta henne till ett av Örebro Katthems jourhem, där hon finns nu och njuter av att få kel och mat! En social och kavat tjej med fantastiska morrhår! Undrar vem som saknar henne?
 
Har ni sett katthemmets söta jul-logo förresten? 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Jailbird – katten som tog sig IN på Kumlabunkern!”

  1. Men vilken fin liten ”sköldpadda”!!! Och så snällt av henne att gå och besöka internerna på Kumla. De behöver lite nosgos å buff. Det borde faktiskt alltid finnas katter på fängelser.

    nosgos å gottisar
    Maurice & Kajsa
    ps – loggan är ursöt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *