Ett bevis på hur bra ID-märkning är!

Alla har väl vid det här laget sett den underbara svanslösa katten Esmeralda, som efter cirka 3½ år på vift tack vare uppmärksamma ungdomar och en bra ID-tatuering i örat samt lite detektivarbete kunde återförenas med sin ursprungliga familj:

Läs hela den spännande tråden på HitteKatteriFokus som började i lördags morse och som bidrog till att Esmeralda hittade hem! Upphittaren följde råd som HKiF gett och en engagerad polis hjälpte till, så redan vid lunchtid var en överlycklig matte på väg för att hämta sin katt. Till all glädje så kände katten genast igen matte!

Mjau, det blev en glad artikel i Aftonbladet – och reportage i TV ABC:

Kattinslaget kommer efter ungefär 11 minuter in i programmet! ♥♥
Ännu ett bevis för hur bra det är att ha sin katt ID-märkt!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ett bevis på hur bra ID-märkning är!”

    1. Mjau – men ibland kan man spåra en nummerserie till en viss veterinär och den vägen hitta ägaren! NosPuss Wikki

  1. Jag och Pontus är båda Id-märkt i örat, och den veterinär som har gjort det har varit duktig då det syns tydligt fortfarande fast det har gått några år.

    nospuss från Milou

    1. Mjau, själv är jag faktiskt tatuerad i örat fastän det är svart! Det syns om man lyser genom örat! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *