Hur kan någon bara gå förbi?!

Hur kan det finnas en värld så kall – att man bara går förbi?
En värld där det finns så många ”Little Tom”-katter?

Jag skulle också ha stannat. Skulle du?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Hur kan någon bara gå förbi?!”

  1. Mjau, stannat långt innan det hunnit bli så illa… Varför så blinda människor ibland? *värkande hjärta* TassKram Wikki

 1. Man kan inte gå förbi!!!! Och hur många har inte gått förbi honom under hans liv utan att se honom? Utan att försöka ge honom litet mat, skydd och värme. Hur många Little-Tom finns det inte i världen? Jag gråter och skickar en slant till några katthem varje månad. Och ger min tid åt ’mitt’ katthem för att tillsammans med andra volontärer försöka ge så många hemlösa ett eget hem fyllt av värme och kärlek.

  1. Mjau – det gäller att stanna upp i tid och se den katt som behöver hjälp! Alla de som tanklöst gått förbi stackars Little Tom, de borde få ha hans dödsskrik ekande i själen som en öm tagg resten av livet! Jag högaktar de empatiska personer och den veterinär som ändå försökte hjälpa honom… Så precis som du säger: Man ska ge lite till dem som hjälper och rädda åtminstone någon som Little Tom! Ty det finns alldeles för många… ♥ TassKram Wikki

 2. Fy så vidrigt! Klart man ska hjälpa. Matte hade definitivt stannat och alla de som inte gjorde nåt borde lämnas likadant.
  * tasstorkar mattes tårar*

  1. Mjau, nej en ångertagg ska de ha i hjärtat, de som gått förbi, ochh den ska få dem att gttgöra hela resten av sitt liv…. Då sker förändring till det bättre! NosPuss Wikki

 3. Det var hemskt att läsa om lille Tom, det värkte i våra hjärtan… Och tänk att det stod att någon hade puttat till honom med foten utan att göra något! Då är man inte medmänsklig! 🙁
  Hoppas att han kände kärleken hos de som försökte hjälpa honom… ♥

 4. Klart man skulle stannat! I Spanien, så var det ett annat exempel med en hund som ingen brydde sig om i en by, den blev t om påkörde och skadad och ingen brydde sig tills Djurskyddet kom dit och räddade den. Den blev opererade och fick ett hyfsat drägligt liv till slut.
  Men det finns ju även människor som far illa som folk bara går förbi. Nu tänker jag på folk som blir misshandlade på öppen plats (eller i hemmet som t ex granne) eller är hemlösa och dem går folk också bara förbi.

  1. Mjau – tur att det finns sådana hjältar som stannar! De är guld värda, allesammans! Vare sig man räddar en katt eller någon annan levande varelse! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *