Infolänkar om katthemmet i Töreboda


Du hittar Djurskyddet Skaraborgs hemsida HÄR!

Här är länk till Djurskyddets Facebook-sida och det finns även en sida där man kan anmäla sig om man vill hjälpa till med återuppbyggnad/röjning HÄR är länk till den!
 JobbarKatten är redo!

HÄR är tråd på Hittekatter-i-Fokus som handlar om branden! Där finns mina banners att hämta i bättre upplaga också!

Här är länk till Facebook-sidan Hjälp Katthemmet i Töreboda, ett av de mest besökta FB-ställena!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Infolänkar om katthemmet i Töreboda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *