HurrJam – jag vann!


Jag tycker att jag vann det allra finaste av Harrys julhalsband!
Psst – men jama inget till någon: Min lillasyster Nova ska få det i julklapp av mig! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “HurrJam – jag vann!”

  1. Vi vann också ett fint halsband!!! *hurrjam*

    Matte har förresten blivit konstig; hon kallade Pejst för sin lilla fruktsallad imorse…. Luden som en persika, röd som ett äpple och formad som ett päron!? Maken till oförskämdhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *