Hur kan man bara?

Någon ohyfsad marodör har knyckt Katthemmet Kompis fodertunna som fanns utställd på Willys i Nybro! Hur kan man göra något sånt? Det är som att stjäla från de fattigaste fattiga!

Hoppas det finns någon som kan spåra och ta tillbaka den!

Man ska väl inte behöva kamerabevaka en kattmatstunna??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hur kan man bara?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *