Gos Jul! Det heter väl så?

Mjau, GosJul önskar jag nu till Livbojens Missar:
Idag har jag fört över de hela 900 kr som JulTasseriet T3 givit, tack vare generösa missar och kattvänner, till ert konto! Hoppas det kommer till nytta!

Klicka på bilden så kommer du till Livbojens sida med dessa underbara kattungar. Två vita flickor finns fortfarande att tinga för adoption! Och HÄR är länk till den duktiga kattfotografen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Gos Jul! Det heter väl så?”

  1. Tusen tack för att du tassat in pengar till oss igen Wikki!!! Vi är såklart oerhört tacksamma och pengarna kan tex gå till en kastrering av en hemlös hona, vilket kostar ungefär 900 kr så de här pengarna är såklart guld värda för oss! Vi har ev flera katter på väg in, bla en dröktig så vi kommer behöva varenda krona vi kan få till deras vaccinationer, kastreringar o allt vad det nu kan vara. Nos.Pussar från oss och ha en bra jul katternas ängel!!!!

    1. Mjau, och vinstpaketen är på väg med PostKatten till sina mottagare också! Dubbel glädje! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *