Wikki’s Basketta-stjärnor – vill du ha en egen julstjärna?

Min TassHändiga Matte är kreativ och har just gett oss en egen stjärnhimmel!
Och den tänkte vi dela med oss utav!
Vill du ha en Wikki Basketta-stjärna att hänga upp till jul?
Så här tjusiga är stjärnorna:

Varje stjärna är vikt av 30 stycken små origamipapper på 75 x 75 mm i ett fiffigt system som håller ihop en stadig stjärna. Det finns 15 stycken olika stjärnor, som jag kommer att visa upp, alla olika och dekorerade på skilda sätt, med allt från silverkanter och glittertoppar till stjärnpaljetter och guldtassavtryck!


Nu blir det Mini-Julauktion på stjärnorna
till förmån för SnuffeFonden!!!!

Varje stjärna får ett nummer och en egen presentation! Kommer så fort jag hinner ordna bilder! MINIMI-PRIS är 30 kronor – men det är varje katt fritt att tassa in ett valfritt högre belopp!! Tänk på att det kommer att gå till Snuffe-Fonden!
Och så kommer jag att jama en bättre förklaring på budgivning/intresseanmälan i kväll!

Du kommer att kunna anmäla intresse för stjärnorna till och med söndag kl 20.00 så att de kan hinna fördelas, betalas och packas och skickas på måndag/tisdag och vara framme innan julafton!

Så håll ögonen på bloggen och spana in Din Stjärna i kväll! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikki’s Basketta-stjärnor – vill du ha en egen julstjärna?”

    1. Mjau, lite tassboll tål de faktiskt, jag har provat! Och Wikki har tuggat på en… Auktioneras ut med autentiska Wikki-bitmärken… *fniss*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *