Vinnarinlägget försvann!??

Det här var nåt av det mest konstiga jag varit med om! I förmiddags jamade jag om vinnarna i Tasseriet T3 – vilket bekymmer jag hade att tillsammans med JuryKatten och Nova besluta hur vi skulle göra, med TVÅ aspiranter till JulTasseriPaketet – men också att vi hade beslutat om ett resultat i alla fall!

….och sedan är plötsligt det inlägget bara BORTA!!?

TassDetektiven Nova med SpårarNos skickades ut för undersökning och rapporterade att alltsammans berodde på KKVK! Jag bad henne jama fram en förklaring:
”Mjau, jo först vimsade du till det genom att inte ha någon utslagsfråga! Sen trasslade du till det igen genom att göra ett inlägg om vinnarkatterna, publicera det, och så glömma att öppna ett nytt inlägg innan du skrev om T4 – så du själv skrev över texten…. KKVK står för KlantKatt Vid Knapparna!”

DubbelPinsamt alltså! Jag rodnar så all vit päls är tillfälligt skär! Kan mina medkatter förlåta mig?

Så här är det alltså:
Vi (Jag, Nova och JuryKatten) beslutade att eftersom Kungsörskatterna Pontus och Milou varit så blixtsnabba och FÖRST tassat ned sitt svar redan samma dag som Tasseriet öppnades, så utsågs de som vinnare! Men vår vän Pejst ska inte bli utan vinst, utan kommer att få ett FINT tröstpris!!!

Hoppas att ni tycker det är ett korrekt beslut! *vädjande tass*
Till kommande Tasserier lovar vi att ha en utslagsfråga!
Förlåt en lätt julvirrig KKVK!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vinnarinlägget försvann!??”

  1. Fnissjam, vi katter kan ju inte vara perfekta jämt….
    Jag tycker jurykatterna gjorde ett jamarbra jobb och stort grattis till Kungsörskatterna! Grattis även till Pejst!
    *nosbuffar*

    1. Mjau men nu skäms jag extra och är ju ledsen i fall Pejst blir besviken… Det är ju mitt fel… Suck. Jag har i alla fall valt fina saker som tröstpris! TassKram Wikki

  2. :o) som jag undrade var inlägget tog vägen, tyckte ju alldeles bestämt att jag såg ett först, men sen var det bara borta?! Trodde ett tag att jag varit lite väl djupt i kattmyntan, men då kan jag avboka rehab!
    Jag kattulerar Pontus & Milou till vinsten, tycker att ni och jurykatten kom på ett klurigt sätt att lösa utslagslotten på! *svansdans* och jag får ju ett tröstpris i alla fall!!! *wiiihooo*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *