Tasseriet T4 avslutas i kväll kl 24!

Mjau, det är så fina saker att det känns extra roligt att få ge dem vidare till någon kattvän!

Du har fortfarande chansen att haka på T4 innan midnatt! Bildvits:

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tasseriet T4 avslutas i kväll kl 24!”

 1. Åh vann vi??
  Håller med att man ska ha utslags frågor om man får fler vinnare.

  nospussar från Kungsörsligan

   1. Åh va spännande med paket..Det är alltid roligt att vara med när matte öppnar den.

    Pontus och Milou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *