Yoga med katt


Mjau, jag vet inte hur jag ska lyckas lägga in filmen om yogakatten (Som den här bilden är i från) i min blogg – den vill inte fungera eftersom det inte är en YouTubefilm… Men klicka på bilden så ska ni få se en skön yogaövning! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Yoga med katt”

  1. Matte tyckte, att missen var helt underbar, som anpassade sig till alla olika ställningar.
    Själv fixar inte vår matte sådana rörelser längre med sina ”knäppa” leder. Hon har ju t.o.m ”hjälpben” när hon går.
    Nosbuffar
    M & V

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *