Dags att packa för hemfärd

För oss, Nova och mig, betyder de orden i stort sett inget allvarligt – bara att vi nu ska åka hem till vår egen lägenhet i stan, vår älskade utkiksbalkong och få ha husse och matte för oss själva igen efter två veckor på Landet. I kväll ska vi packa och i morgon åker vi. Vårt hemma är ju verkligen VÅRT.

Samtidigt är det skönt att veta att vi hör till och är hemma på Landet också – men det är lite som bonus. Men tänk så många katter det är som inte har något hemma alls? Som vandrar ute, varje dag, och letar oroligt efter en trygg vrå – helst varm, torr och säker, med närhet till mat och omvårdnad… Men får nöja sig med kryputrymmet under ett hus, lä under en buske eller vad nu kisse finner. Utan allt det andra.

Än så länge finns det hyfsat med matbitar ute att fånga – men det dröjer inte länge förrän det blir svårt för de utegående av årets kattungar att hålla sig vid liv. Hur ska de hitta hem?! Räcker du ut tassen till hjälp?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Dags att packa för hemfärd”

 1. Önskar er trevlig restass hem igen!
  Åh,mjaa dessa små Pälsklingar ute ♥ värker & visst försöker matte hjälpa liten ”tass”,men…
  /Jam Kram & NosePûssar från oss!

 2. hej Novaälsklingen! (och wikki såklart!)
  hur har du det? vad gör ni om dagarna?
  om du kikar in hos oss så ser du att jag just nu ligger och drömmer om dig!
  /tass från pip (och mure såklart)

  1. Hej Pip! Jag tar tass på tangenterna och jamar lite ♥ Så klart jag tänker på dig också *nosrodnad* Jag har gjort ett collage av foton på dig som jag ska sätta upp över matskålen så jag kan titta på dig varje dag! *kurr* MysKurr Nova

 3. Visst är det skönt att ha sitt eget hemma. Vi har stödjer vårt lokala katthem och några till och har tagit på kattspanarglasögonen för att se om vi har någon hemlösing häromkring.
  Kan inte du Wiiki, skriva lite om var och hur man ska se sig omkring.Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *