Mycket att berätta…

…men det får bli i morgon. Jag vaktar väskorna åt dig, matte, så att allt är med.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mycket att berätta…”

    1. Mjau, har man hussar och mattar som reser omkring, så måste man bevaka dem så de inte flänger iväg igen! NosPuss Wikki

  1. Så kloka ord Wikki, vi hoppas på ett bra hemm för alla missar. Hoppas du får hem matte och husse snart : )

    Vi har fått vårat paket och tackar ödmjukast för den finaste boken. Resten skall hämtas idag för vår matte har med varit borta : ) TACK!

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *