Nu har jag varit på 9Livs Loppis i Visby!


Det var jätteenkelt att hitta dit, det ligger precis vid Söderport vid ringmuren. Är man osäker så är det bara att följa skyltar och tassavtryck…

Här träffade Stora matte och Wikki FlatCat så trevlig personal och pratade katt en bra stund. Vi fyndade en jättesöt randig rysk porslinskatt som ska få bli auktionspryl, tänkte jag. Och så läste jag i deras tidning om kattfamiljen som bodde under kroggolvet men som nu fångats in och räddats från sin utssatta belägenhet…

Och så har vi så klart bestämt oss för en utflykt till katthemmet så snart som möjligt…
Nu blev det gott att runda av med en äkta saffranspannkaka med hemlagad salmbärssylt…
 Mums!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Nu har jag varit på 9Livs Loppis i Visby!”

 1. Mums, den där saffranspannkakan såg inte dum ut sån har Gmatte gjort här hemma ngn gång säger Matte.

  Vad kul att katthemmet har en egen loppis, där finns säkert otroligt massa roliga prylar. Matte har funderat på att åka till Gotland hon med ngn dag, vi får se till att det blir av snart.

 2. Ha ha ha Wikki, matte trodde hon såg fel! Ser ut som hennes bilder från samma loppis. Det var husse som hittade hit och köpte lite saker : )

  Vi skall kamma runt här hemma och se vad som skulle kunna uktioneras ut och återkommer om det till er.

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau, det är ett verkligen superfint Loppis och har en unik yta fint beläget och allt! Vi är jätteglada att ha hittat dit! TassKram Wikki

 3. Vi bjuder 100 kronor för den fina loppis-katten! Och nåde den som bjuder över… *morr*

  Tass från Imma, abbemissa, som undrar om du vet att matte och gammelmatte har bott i Visby? Så de blev alldeles extra glada över att ni tänt ljus i Sankta Maria…

  PS. Vi önskar er en underbar vecka på Gotland! DS.

 4. *Hrm* Matte har grumsat på mig om det jag skrev i förra inlägget. Inte det att jag bjöd på loppis-katten, för det höll hon med om… men en abbemissa får inte vara egoist, och matte säger att vi bara skall vara glada över om fler bjuder på katten eftersom pengarna går till katter i nöd. Så jag tar tillbaka morret – okej?

  Tass från Imma, skamsen abbemissa.

  1. Mjau, vi kanske kan träffas på ön nån annan gång!?? Annars ses vi på nästa kattbloggardate!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *