Han väjde i alla fall! Tack för det!

Kanske var det mest instinktivt, kanske var det tur – eller otur, beroende på hur man ser det…

En man i Karlskoga väjde för en katt och körde av vägen, bilen blev skrot och själv fick han föras till sjukhus. Jag hoppas att han blir frisk och kry alldeles jättesnabbt ♥ – för människor med gott hjärta nog att verkligen väja de ska ha beröm! Alltför många är mer rädda om sina bilar och kör på, nåt som jag inte förstår… Ett liv är ett liv, och en bil är ju bara ett ting…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Han väjde i alla fall! Tack för det!”

  1. Wikki vi har haft fullt upp i sommar, matte var på Gotland och gick på loppis hos katthemmet där : ) Vi var med farmor och farfar.

    Nu är det lite mer normalt här hemma! Vilken fin människa. Hoppas både han och katten mår bra.

    NosPuss till er alla!

    Sven och Signe

    1. Mjau nu har vi också klarat av 9Livs loppis, det var superfint och så härligt med plats!!! Semester är bra men också skönt när hussar och mattar hittar hem igen, eller hur!?? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *