Veckans gulliga kattfilm

Vännen Neko har skickat mig det här festliga kattungeklippet:
httpv://www.youtube.com/watch?v=JDABjGGeZzM&feature=player_embedded
Önskar att alla kattungar i världen kunde räddas…
Stöd Ditt Lokala Katthem!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Veckans gulliga kattfilm”

  1. Mjau, det är nästan så där det känns med nya lillbrorsorna här hemma! De är precis överallt hela tiden… Som matte säger – fullt ös, medvetslös. Det är antingen eller hela tiden. Fast igår kom jag på att det är lite skojsigt att busjaga de små odjuren och både jag och Wilma har börjat nosa ordentligt på dem och även låtit dem nosa tillbaka. Matte säger att vi är jätteduktiga som nästan inte fräser något alls längre efter bara 4 dagar.
    *nosbuffar*

    1. Å vad ni är duktiga, toleranta och generösa som delar med er av ert hem och era människor till nya små katter! Bra att ni fostrar dem också – det är väldigt ansvarsfyllt och viktigt! (Fast själv är jag glad att jag inte kan få kattungar någon mer gång – det var ganska jobbigt!) TassKram Wikki

    1. Mjau, jag har tittat flera gånger på dem, och de var tydligen inte vana vid underlaget – men samtidigt ser jag ju flera kattungar som ”nöjesleker” precis som kattungar brukar göra. Ganska vilt, men inte stressat. Men jag känner mig också lite skeptisk, det är ju inte precis så där jag skulle vilja se en kattungeyta för lek – utan ett ställe med mjuka halkfria mattor, klätterträd och bustunnlar… NosPuss Wikki

  2. Jamarns så kul en del såg ut att ha det, men vissa av missarna såg lite rädda ut när de klättrade upp för nätet. Nåjam, de såg ju inte ut att fara illa i alla fall.

    1. Jag tycker det såg ut att vara en rolig lekhage – det var i alla fall en bättre plats för små kattungar än att vara på osäker drift som hemlösa! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *