Passa på att döpa en TIGER!

Nu är de här, tigerungarna i Junsele djurpark! Aftonbladet presenterar de två små, en vit pojke och en gul flicka, som tyvärr inte mamma Shira ville ta hand om, utan de har fått födas upp med flaskmatning av djurparkens chef Ulf Henriksson med familj:

Och nu kan du tävla om ”Tigerpaketet”: Att få vara tigerskötare för en dag genom att hjälpa Junsele djurpark att döpa tigerbarnen! I paketet ingår möjligheten att tillsammans med djurparkens personal få uppleva tigrarna på morrhårsnära håll samt två nätter i en av djurparkens campingstugor!

Så här gör du: Maila in namnförslag på tigerungarna, ett hannamn och ett honnamn,  till tigerungar@aftonbladet.se senast den 24 juli. Må bästa katt vinna! Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Passa på att döpa en TIGER!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *