SöndagsMysRapport

Sådant här är mys för en Wikki:

Äntligen klar att gå ut! Notera stuket på morrhåren som pekar rakt fram som valrossmustascher – det är en Viktig Signal på Nöjd Katt! Sedan bestämmer jag vart vi ska gå med glatt höjd svans:

Först kollar jag av vid parkeringen och sopstationen:
En tämligen sönderbränd mikrougn – den stod inte här igår… NosKontroll utförd, området säkrat, matte! Nå jam, den lär inte gå ned i dessa soptunnor, så man kan ju undra varför folk tror den ska gå till soptippen av sig själv bara man ställer ut den på trottoaren?

Okej, då tar vi lite trädinspektion i dungen vid lekplatsen, matte!

Hmmmm… Något doftar intressant här. Kom och titta matte!
Men lille kotte, du trasslar ju in dig i nätet?! Bäst vi lämnar den i fred! Jag känner att jag behöver göra något ”naturligt” när vi är ute så här…
Varje katt som levt ute vet hur gott det känns, sådant här. Hoppsan, värmen gjorde att benen slutade fungera.  Bär mig resten av vägen in, matte?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “SöndagsMysRapport”

  1. Mjau, och med mina bastanta perserpåkar till ben så walkas det ganska stadigt! *fniss* NosPuss Wikki

 1. Vilka mysiga bilder på dig Wikki. Du ser jätteståtlig ut när du går bredvid din matte, det är ingen tvekan om att du är en dam med klass. Det där med att tassarna slutar fungera, det brukar hända mig när husse vill gå in. Ytterst märkligt.

  1. Mjau, det har du rätt i, det hände precis när vi började närma oss ytterdörren – då förstår jag. Det blir att vända och ta en ny runda och sedan ta fart mot dörren så man hinner in innan de börjar strejka igen? Eller? TassKram Wikki

  1. Mjau, jag är alltid stolt att gå ut med mina människor – de för sig alldeles utmärkt i koppel numera! I början var de lite fjompiga och Stora matte hittade t ex inte hem… Men det går bättre med den saken också! TassKram Wikki

  1. Maju, lite onödigt stickig, jamade jag. Men då svarade han att han behövde det sticket som skydd. Mot dummingar som skator och mindre snälla katter. Jag erbjöd honom att bo skyddat på vår balkong, men det var svårt att fånga daggmask där, svarade kotten och tackade nej. Man försöker ju vara jysst i alla fall! NosPuss Wikki

 2. Vilken trevlig promenad!!

  Kom snälla matte så jag får göra flätor på din man!!!!! 😉

 3. Asså de där ser ju häftigt ut! Måste se till att Matte går en långprommis med mig när hon kommer tillbaka från den där sem..semme..semestern va de ju! Hon å stora Husse ska åka till Tyskland å bo i tyghus! Knäppt va? Dom ska bo i ett hus utav nåt maffigt tyg…å laga mat utomhus!!! Jag å Bastian ska va hemme och passa Lille Husse, å Mattes alla blommor! Det blir hårt arbete för en liten katt. Tur att Lille Husse e duktig med vattenkannan…å så e han snäll och ger oss så mycke mat vi vill…tror jag! OM inte Matte sagt att vi inte får äta så mycket för vi börjar bli lite rundnätta! Domartanten på utställningen i Kalmar sa att vi hade ett riktigt bra kök hemma, va hon nu mena med de?? Jag e väl inte tjock??? Hmmm

  Många nospussar nu

  Indra o Bastian

  1. HI hi det är som när Stora matte hälsar på oss då och vi kan tigga mat av fler, och ja jag är nog tyvärr ganska tjock, suck.
   Matte brukade bo i tyghus hela somrarna i alla väder förut när hon bodde på Landet. Men hon verkar inte sakna det nu när hon har oss att bo hos!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *