Äntligen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Äntligen…”

 1. Vad fantass-tiskt! Det ser ju så fint ut! 🙂

  Jag vill oxå åka på invigning!!

  1. Mjau, det kanske går att göra ett upprop och kolla om några fler i Örebro vill åka?! NosPuss Wikki

 2. Vår Matte längtar så till detta evenemang, det är som att få tre dentisar i en tugga.
  En härlig invigning av en superbra katthemsbyggnad, massa kattfrälsta 2-beningar och så sist men absolut inte minst så kanske man får träffa ett par bloggkompisar också.

  1. Mjau, jag ska göra mitt bästa för att tassa dit lämpliga representanter för Wikki Crew!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *