Alldeles för mycket….

…för mycket kattgrejor att ta med till lotteriet?!! Var ska vi få plats med allting? Mattarna suckar och packar om. Men samtidigt är det så roligt och ger så mycket – så ingen av oss vill gå miste om detta nöje!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Alldeles för mycket….”

    1. Mjau, det hoppas vi också. Det har varit tufft med veterinärutgifter nu ett tag, och kassan är ganska tom, så allt vi får in behövs verkligen.
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *