Världens lataste kattslagsmål

httpv://www.youtube.com/watch?v=DJMqJWnftLk

Gäsp…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Världens lataste kattslagsmål”

 1. Husse skrattade gott och säger att det där påminner lite om mig eftersom jag oftast sover sådär på rygg. Tycker nämligen om när husse kliar mig på magen. Men när Strindberg eller Frida kommer och bråkar så tycker jag att det är ryyyyyyyyyyyyysligt jobbigt att vända på mig utan puttar bara till dom lite med tassen sådär.

  Glad tassputt
  /Siri

 2. Mjau, så gulligt! Jamar med, det var verkligen det lataste kattslagsmål, kurr kurr. Kartonger och papper är inte helt fel att bita och tugga på.

  En fin kväll till er alla, NosPuss! :))

  1. Mjau vi är bäst, om vi få jama det själva! NosPuss Wikki
   PS. Vi älskar din duktiga syster…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *