Mysko…

…inte en enda kommentar på hela kvällen? Har jag missat nåt som händer just i kväll så att hela världen är nån annanstans?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Mysko…”

 1. långhelg-kristihimmelsfärdsdag i morgon torsdag, klämdag på fredag, nationaldagen på måndag, så många tar ledigt klämdagen och får en lång sammanhängande ledighet och kan åka bort kanske och så är vädret varmt o fint…inga sitter inne vid datorn och häckar…är min gissning…men nu fick du en kommentar ifrån mig…

 2. Här har vi varit fullt upptagna med fredagsgos (fast det är onsdag) i soffan.
  *nosbuffar*

 3. Vi får INTE använda datorn när husse och matte är i tvättstugan… Och vi får inte åka till Örebro i helgen heller.. Vem bestämmer egentligen??
  Hoppas på massor av gos och god mat i gengäld!!
  Nospussar och lycka till i helgen!

  1. Men hussar och mattar bestämmer ju tyvärr om en hel del av de där tekniska sakerna… Jag måste ju erkänna att även om jag kan tassa på datorns tangenter ovh skriva själv, så har jag ju inte tasskraft till att sätta i datorkontakten i väggen, om den är urdragen!
   Synd att ni inte kan skicka åtminstone en av era människor till Örebro? Men tack för allt fint som ni skickat som vi kan ha med då i alla fall! *kurr*
   NosPuss Wikki

   1. Vi har resonerat fram och tillbaka och vi vill faktiskt ha husse och matte hemma hos oss den här långhelgen – så istället satte vi in en slant på Snuffe-fonden, ungefär vad en bussbiljett Sthlm-Örebro-Sthlm skulle kosta. Det tyckte vi var smart utfunderat! På det viset blir ALLA glada! Nosbuffar

    1. Ni är underbara, kära vänner! Och jag kanberätta att myntakuddarna som ni skickade, de gick verkligen åt! Tack så hjärtligt!
     TassKram Wikki

 4. Hej. Här kommer en kommentar iaf: Har du sett filmen om Two talking cats på Youtube? Urgullig. Typ Humle och Dumle.

 5. Vi har nog helt enkelt varit för lata att kommentera… solen sken så skönt in genom fönstren och t.o.m. mattarna var ut-mattade efter att ha lagat taket på kattgården… så vi låg allihop och slöade på olika ställen istället för att surfa på nätet *nosrodnad*. Dessutom var det medicinkväll på TV4 Fakta, och då samlas vi vid TV:n nästan allihop…

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Mjau, man måste få vara lat efter en idog arbetsdag! Skulle gilla att ha en kattgård, jag också! Med riktigt gräs under tassarna…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *