Poängsaker?


Okej Pussikatten, nu har jag samlat 2 sådana här flärpar. Vad får jag för det? Bli förste provsmakare hos er kattmatsutvecklingsavdelning?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Poängsaker?”

    1. Mjau det är jag ju egentligen redan? *fniss* Fast inte avlönad…. Hm, undrar om man kan träffa avtal om nåt sånt?! NosPuss Wikki

    1. Mjau, med fem flärpar kan jag få en liten HelloKitty-handduk?!! *suck* Något bättre önskar jag mig allt!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *