Ta hand om mormor idag!

Stora matte hjälper mormor till sjukhuset idag, det ska visst bli röntgen eller ultraljud av galla eller något sådant idag. Undrar hur det ser ut?

Fast vi är lite ledsna och oroliga när någon vi älskar mycket har ont och inte mår bra…

Så nu håller vi tassarna att det är något som doktor Katt kan jaga bort!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ta hand om mormor idag!”

  1. Vi håller också tassarna för att mormor har nåt som doktor Katt kan jaga bort. De brukar kunna hjälpa till väldigt ofta.

    1. Mjau jag erbjöd några av mina äckliga rosa piller till mattes mormor men det fungerade visst inte… NosPuss Wikki

  2. Wikki, hälsa din stora matte att vi ber både för henne och för hennes mamma, ja, för er allihop, och deltar av hela våra hjärtan i det som händer. Vill stora matte prata, så finns vi här – vanliga telefonen är avstängd just nu (vi måste betala räkningen), men mobilen funkar och är påslagen: 070-1512409. Ta väl tass om er allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *