Trasseldag…

Usch varför ska allt knas komma i klump på en och samma dag?! Räckte det inte med regnet?

Så var matte på IKEA i söndags och köpte en charmig prydnadslampa, bara för att upptäcka att den var felaktig när hon satte ihop den… Så hon fick ta bussen dit och byta den idag.

Och så hade ju mattes mormor fått åka till sjukhuset med väldigt ont. Det visade sig – efter en halv natt och en hel dags väntande på akuten – vara lunginflammation, så nu har hon fått pencillin, vilken tur att det finns! Tack doktor Conny! Men både mattes mormor och Stora matte som var med, blev helt utmattade av allt oändligt väntande!!

Så ställde jag dessutom till det med att klia sönder mitt fästingsår under hakan… Alltså jag GILLAR INTE skära piller och INTE dumma fästingar! Matte fick tvätta massor för att få bort allt sårkladd ur pälsen och det är ju typiskt att såret ska sitta där jag fortfarande har lång päls kvar! Aj! Men nu i kväll ser det bättre ut och jag har lovat att försöka låta bli det – det blir kloklippning annars, hotar matte!

Kommentarssvar m m kommer i morgon – vi orkar inte mer idag! *buff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Trasseldag…”

 1. Så skönt att mattes mormor fått penicillin! Då blir hon nog snart frisk igen! Sådana där trasseldagar är annars för jamarns eländiga! Och när de säger att man inte skall klia, så MÅSTE man ju klia… huff… Bättre dag i morgon!
  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  M&K

  1. Mjau, idag hoppas vi blir en positiv dag med mycket sol, mycket gos och någon rolig överraskning!
   NosPuss Wikki

 2. Mjau, det var ingen vidare start på dagen för er. Kurr kurr att det gick bra till slut.
  Mjaooo på dig, håll tassarna ifrån hakan så att det läker bra nu, kurr kurr.
  Ha en God Natt, NosPuss! 🙂

  1. Mjau tack! Det är nog bra med de rosa pillren också, som liksom läker ut det ”inifrån”. Jag ska försöka hålla tassarna borta!
   NosPuss Wikki

 3. Så typiskt Ikea, så fick Matte göra också en gång när hon köpte en garderob och det visade sig att hela bakstycket var skevt. Det var bara att packa bilen igen och in och byta.

  Det var ju bra att det inte var ngt värre med er Mattes mormor, lunginflammation brukar gå över snart nog så snart 2-beningar får piller för det.

  Men Wikki, nu får du se till att ta dina piller också. Det är väll inte så ofta som du får äta antibiotika. Tänk på mig, Sixten, då som titt som tätt har krigsskador som blir dåliga och som måste behandlas. Visst Matte har fullt jobb med att få i mig tabletterna även om vetten säger att de jag har är enklast att få i en katt då de ska ha ngn köttsmak. Så jobba på.

  1. Mjau, matte vaktar mig så att såret ska läkas nu. Tur vi hade de skära pillren ändå…
   Tack för omtanken, goa vänner!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *