Vem vill ha ett luddigt jellon?


Eller är det månne ett troll???

Ibland händer det att vi på katthemmet får hjälpa till att omplacera även andra katter än hittekatter. Den här killen S*Shantikattens Zummi Gummi är en 9 månader gammal svart perser som p g a allergi inte kunnat stanna i sitt hem. Han är en härlig kille dock med mycket päls som kräver kunnig skötsel: Regelbunden kamning, bad var 6-8 vecka och att fönas torr… Trollet är van innekatt, social och gosig, men önskar en familj som har mycket tid för honom. Mer information om Zummi Gummi kan du få här: leena@orebrokatthem.com och på katthemmets sida under ”Hankatter i jourhem”.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vem vill ha ett luddigt jellon?”

  1. Lilla trollet, så söt du är! Det kommer nog bli svårt att sålla bland hugade spekulanter 🙂

    1. Mjau, eftersom Zummi är en kisse med stamtavla så kostar han en lite extra stor slant, och hjälper på så sätt katthemmets övriga katter! Vi hoppas så klart att han ska hitta sin egen rätta människa snart!
      NosPuss Wikki

  2. Naw…Sååååååååååå söt ♥
    Men som tassat…Det krävs otrolig Pälsvård /Lycka Till Tassar från oss & NosPûssar såklart!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *