Husvaktsdax igen!

Nu måste jag ge noggranna tassförhållningsorder så att husvakten sköter om våra blommor och grejor på balkongen, medan vi tassar till Landet och firar husse och Stora mattes födelsedagar i ett sammanslaget kalas!

Han måste vakta våra fågelkompisar också:
Några bortskämda blåmesar får fortfarande mat, lite överblivna talgbollar.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Husvaktsdax igen!”

    1. Tack så väldans! Flaggan är hissad på Landet och tårtan väntar! HurrJam för husse och Stora matte!
      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *