Tänk så fint det känns…

…när en Wikki-auktion har ”gått i mål” och det finns en vinnande budgivare – och en behövande katthjälpare som på det sättet får stöd att ta hand om behövande katter!

Så här såg det ut när katten Alice och hennes kompis Wilma fick sitt fina vita fårskinn utlagt på bästa platsen hemma i soffan och kunde krypa ned och mysa i det! Väl förtjänat mys, tycker jag, och sköldpaddsfärgade Alice ser ju verkligen nöjd ut!

Det är detta som känns så fint att få se resultatet av, liksom när jag för höra att slantarna som kommit in har blivit väl använda av sin mottagare. Hjärtat spinner av pur lycka och ger energi att börja ladda nästa auktionspaket! Det kommer snart!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tänk så fint det känns…”

 1. Vad härligt. Sören och vi är på väg till Kristianstad. Där skall han mysa på sin fårskinnshög i 2 dagar nu. Puss på nosen till Alice o hennes kompis o
  matte förståss.
  Nalle

 2. Men mjausingen, det är ju jag och Wilma! *kurr*
  Skinnet är verkligen jamarmysigt och vi använder det ofta båda två.
  *nosbuffar*

  1. Gosigt eller hur?! Vi får göra vad vi kan för att göra pr för Nalles fina fårskinn! TassKram Wikki

  1. Mjau, verkligen kul att få se sötnosarna! Och så blir man extra glad att se trivseln på skinnet också.
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *