Kleptomankatten – en repris på begäran

Jag har lagt med båda filmerna med det bästa om Dusty:
httpv://www.youtube.com/watch?v=xhRW4WmfrDA
httpv://www.youtube.com/watch?v=fDX7tevXO1E

Själv stjäl jag bara mattes BH:ar ibland ur tvättkorgen, fråga mig inte varför! Jag kanske också vill bli animerad?
httpv://www.youtube.com/watch?v=Dm7HDSz3iZ0&feature=fvsr

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kleptomankatten – en repris på begäran”

 1. Mjau, jag och matte tyckte Dasty är en kul misse, det så man ska vara *blink*. Det enda jag tar från min matte är hennes mysbyxor på natten. Dom brukar ligga på en pall i sovrummet. Ibland vill jag ligga på dom och då drar jag ner dom till golvet. Dom är så sköna att ligga på, kurr kurr.
  Ha en fin kväll, NosPuss!

  1. Mjau, jag försöker också vara en kul misse – fast ibland är jag bara tjatig. Åtminstone säger matte det. Jag vill ju gosa dygnet runt ibland…
   TassKram Wikki

  1. Självklart länkar jag till dig! På lördag eftermiddag lägger jag upp det inlägget! Tack!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *