Mjurre jamar TACK!


Tack snälla Indra och Bastian! Det smakade faktiskt väldigt gott och jag har ätit lite bättre de senaste dagarna! Innerligt tack för den varma omtanken! *rörd nostår* hälsar gammelkatt Mjurre och tassar ut på trappan för att dricka det godare ”utevattnet” och att fortsätta sola!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Mjurre jamar TACK!”

  1. Mjau, och bäst av allt, Mjurre gillade verkligen maten! Så just nu står hans vikt i alla fall stilla och har inte sjunkit mer… *svansdans*
   TassKram Wikki

  1. Mjau, det var verkligen omtänksamt snällt – och Mjurre blev verkligen jätteförtjust i den goda maten. Så på måndag får matte åka och skaffa mera i kattbutiken!
   NosPuss Wikki

 1. Vilka suveräna kompisar som skickar gillafoder till Mjurre.
  Kram till dom och till er förståss.
  Nalle,Lasse o Sören just nu i Hishult

 2. ÅHHHHH!!!! Vi dansar och spinner båda två! Att du gillade våran mat är det roligaste som hänt denna helg! Spinn spinn och kurrjam, vi blir så glada!
  Matte lovade oss att springa på posten igen i morgon och skicka mer mat till Mjurre! Vi blir för feta av det näringsrika kattungematen säger hon, bättre lille goe Mjurre får , han behöver det mycket bättre! (Hon sa hon skulle skaffa annat till oss!, måntro vad det kan bli? Antagligen Mjautetror fnissjam)

  1. Mjau-tetror är inte dumt, fast dem gillar inte Mjurre så värst… Vad snälla ni är som bjuder gammelkatten på Landet på mat, men kan vi ersätta för portot, det blir ju så dyrt?!
   NosPuss Wikki

   1. Det är OK. Vi gör detta till minne av VÅR gammelkatt som tassade över bron förra sommaren! Om vi kan medverka till att Mjurre får ytterligare en tid med sina kära så är detta tillräckligt. Det värmer ett mattehjärta att kunna göra något för en äldre kattherre.

    Mer kattungemat kommer!

    Indra o Bastian

    1. Vi tackar ödmjukt och sänder en varm och kärleksfull tanke till gamle Bolzmann Änglakatt, som just nu sitter på KattHimlens kvällsveranda och putsar pälsen och myser över sina goda och välartade människor!
     NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *