Dags för en auktion igen – en ValborgsAuktion!

Jag tänker fira Valborg med att auktionera ut ett annorlunda picknick-paket, fyllt med nyttiga saker:

Paketets stomme är en ihopfällbar campingstol med tillhörande lilla ryggsäck!

En gåva från Royal Canin – som hittar på många fiffiga saker.

I ryggsäcken ligger det en liten kattbok, ”KATTGULD” av Anna-Lena Brundin och Staffan Heimerson, flera påsar kattgodis och en stickad ”bautaråtta” i blåvitstrimmigt garn från Hawknest-Gunillas tillverkning.

Men det riktigt fina i paketet har skänkts av Webbpresenten och det är en tjusig svart-vit kattmugg och ett härligt fat med en röd katt på, i design av skickliga Nina Lyman:


Visst blir man GLAAAAAAD av dessa söta konstverk? Assietten är så snygg att den kan hängas på väggen, tycker jag! Så här ser baksidan av muggen ut:

Jag fick dessa fina saker i samband med NERK kattutställningen i slutet av januari och vill därför samtidigt passa på att tacka det generösa gänget (som jag tyvärr glömde namnet på… Förlåt!) på Webbpresenten!!!
Stor NosPuss!

Auktionen blir till förmån för Livbojen i Eskilstuna och lite hjälp till ”katterna från däckhögen” – en kattmamma svart med vit prick under hakan och fyra ungar som bodde bakom Mekonomen på norr. Hon har gått hemlös länge, förra vintern födde hon ungar som frös ihjäl. Nu finns hon och årets ungar i jourhem. Mamman är tam, så hon har haft ett hem någon gång, kattungarna är vilda men mycket små, så de kommer bli tama rätt snart. Så här ser de små ut:
Så om du inte är ute och eldar rishögar i kväll är du välkommen att höja tassen och lägga ett litet bud! Auktionen pågår till onsdag kväll 4/5 kl 20.00. ValborgsMjau på er!

– Dui och Deco har lagt ett första bud på 250 kr! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Dags för en auktion igen – en ValborgsAuktion!”

 1. Hejja Wikki och tack för att du startar ännu en auktion för oss hemlösningar inom Livbojen.
  Mekonomen-missarna mår bra, vi har hälsat på dem idag i jourhemmet och de blir mer och mer tama för varje dag som går. Mindre spott och fräs o mera nyfikenhet. Om några dagar kommer nog fräsandet att upphöra helt. Mamman är så tam o mysig, söta lilla Laika som vi döpt henne till. Vi behöver pengar bla till deras vaccinationer, så tack snälla Wikki för att du försöker tassa ihop pengar till de här små-tussar o även mamma Laika behöver hjälp med pengar till kastrering om några månader, för det här är o förblir hennes sista kull, inga mer hemlösa ungar som fryser ihjäl, det var sista gången. Tazzkramar från Livbojens missar!

  1. Mjau, jag anade att det behövdes lite bidrag – ni gör ett toppenjobb och så klart ska vi se till att Laika blir kastrerad också!
   NosPuss Wikki

  1. Ni är underbara starters! Men ni har väl inte nött ut kattongen redan? *blink*
   Tack! TassKram Wikki

 2. Matte säger att vi ska bjuda 600 kr…..För matte gillar lila såklart.

  Nospussar från Kungsörsligan

  1. Mjau, tack för budet – inte för att jag förstår det där med lila, dock? (Campingstolen och ryggsäcken är i Royal Canins klarröda färg).
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *