Larry hyllade också brudparet


Larry på 10 Downing Street klädde sig extra elegant igår med tanke på den stora dagen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Larry hyllade också brudparet”

 1. Så stilig – klart man vill vara passande klädd när man ska tassa på bröllop! Minns en företassare till Larry som sov hela dagarna på jobbet och alltså inte skötte sin råttfångartjänst 🙂 En cool, härlig typ, tyckte vi! Men han har tydligen fått tassen nu…
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau, men engelska svartråttor är inte alldeles enkla att b-råttas med heller, så Larry har ett tufft jobb framför sig!
   NosPuss Wikki

 2. *kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* vilken snygging!

  Tyst Frank, jag tittar om jag vill…

  Linnsen

  1. Mjau, att titta på varorna höjer aptiten när man kommer hem till bords, säger ju somliga…. *fniss*
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, jag kan inte annat än hålla med! Fast vår vän Sippo, han är allt lite stiligare…. *nosrodnad*
   TassKram Wikki

 3. ”Chief mouser to the cabinet office” är hans titel, jamarns fint jobb!
  Inte många katter som har en Officiell Titel!

  Premiärministrar kan komma och gå men Larry jobbar kvar. Bästa och finaste kattjobbet i hela storbrittannien.
  /Mimmi

  1. Hmmmm, det får mig att fundera på vad jag kan ha för titel här hemma – utöver det att matte kallar mig ”vinglös svartvit pälsskata med tänder”?
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *