Ny auktion till förmån för hemlösa katter planeras!

Håll ögon och öron öppna! I början av nästa vecka kommer en ny auktion till förmån för katthjälp!

Nu har mars passerat och snart kommer katthemmen att fyllas av rundmagade kattmammor eller av små kattungar, som behöver vår hjälp!

Så som alltid:
Kastrera och ID-märk Din Katt!
Stöd Ditt Lokala Katthem!

 

homeless

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Ny auktion till förmån för hemlösa katter planeras!”

 1. Wikki dags att skramla och samla till alla våra katthem som du skriver! Tänk om det inte hade behövts!

  Vi har haft fullt upp och kommenterar dåligt men vi läser allt och följer dig varje dag.

  Matte är så ledsen idag. Hon berättade tidigare om en liten katt som hette Jack, försvann från sitt hem i januari 2010. Hans matte har letat, satt ut annonser och skrivit om honom i Göteborgs katthems medlems tidning.

  Idag fick vi se en annons i GP att Jack har hittats i grannens källare där han hade varit från början. Så sorligt, så nära och vilken stor saknad. Så om alla bara hade letat lite till… Vi är så ledsna.

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau så hemskt! Tänk att få veta att stackars Jack funnits där hela tiden – vilken chock och vilken smärta i hjärtat! Det där ”Om” är ett tungt ord. TröstTassar till Jacks familj idag! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *