Hello Kitty stöder de drabbade i Japan!

Jag blev mycket förtjust över gårdagens information om hur Hello Kitty-ägande företaget Sanrio såg till att donera en hel dags intäkter till 100% till Röda Korset som stöd för de drabbade i Japan!

hellojapan

Deras ”Day of Donation” var i torsdags den 30/3 och man kan ju hoppas att shoppingen var extra stor den dagen!

Detta är inte första gången som Hello Kitty visar sitt hjärta. Sanrio har på samma sätt tidigare stöttat Läkare utan gränser med bidrag till de drabbade i Haiti. Företaget väljer att samarbeta med stora etablerade hjälporganisationer och ger dem fria händer att använd bidraget på bästa sätt.

Tänk om fler företag gav en dagsinkomst???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Hello Kitty stöder de drabbade i Japan!”

    1. Mjau – egentligen tycker jag att det hörs alldeles för lite om hjälp till katter i hela världen… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *