Jag hänger med ett tag till!

Mjurre bugar och tackar ödmjukt för alla vänliga ord och omtanke!

mjurre3
”Mjau, jag har planerat många sköna loja solkattsdagar under min favoritbuske eller på bädden på verandan! Och bästa musjaktsdiket är ju bara ett tjugotal meter bort… Så ett tag till hänger jag allt  med!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Jag hänger med ett tag till!”

  1. Heja Mjurre! Man måste vara seg så man får några fina dagar till i livet. Aldrig att man ger sig i förtid!

    Nosgos
    Sullivan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *