Vinsten är…

…det dags att avslöja nu, vinsten i skuggbildstävlingen: En katt-tavla med ordspråk på! Som vinnaren dessutom till viss del bestämmer designen på!

wilsonhepplekittensatplayinartistsstudiox1

Stora matte kommer att måla en glad katt i samma stil som de som finns i det här blogginlägget  från katthemmet – vinnaren bestämmer dock själv vilket ordspråk det ska vara till och vilka basfärger katten ska ha! Så t ex vill man ha en katt i gult och guld eller i turkos och svart, och det ska stå ”Varning för katten – ägaren är helt ofarlig!” eller vad man nu gillar för sentens – så blir det så! Tavlan bli 30 x 30 cm på galleriduk, den med ca 4 cm bred kant.

Så hjälp till att rösta fram en värdig vinnare nu! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Vinsten är…”

  1. Ååååhh, vilket fanKATTiskt fint pris! Vad lycklig vinnaren kommer att bli!
    Naturligtvis har vi röstat redan. *kurr*
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *