Den gosiga bädden

klippt_wikki__
I kväll kryper jag ned på den lurviga sköna filten igen… Det är nya känsel-sensationer nu när man inte har 5 cm lager päls i vägen! Fast matte påstår att hon redan ser hur min pälsstubb har vuxit ut lite?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Den gosiga bädden”

  1. Mjau, här har jag det gott, tillsammans med matte sedan när hon kryper ned! *spinner* TassKram Wikki

  1. Mjau, här har jag det gott, tillsammans med matte sedan när hon kryper ned! *spinner* TassKram Wikki

  1. Mjau, här har jag det gott, tillsammans med matte sedan när hon kryper ned! *spinner* TassKram Wikki

  1. Mjau, här har jag det gott, tillsammans med matte sedan när hon kryper ned! *spinner* TassKram Wikki

 1. Wikki vi såg precis din fina nya vår päls! Vi tycker du är jättefin! Går det fort att växa ut? Måse vara skönt att slippa pälsen och andas ut!

  NosPuss från Sven och Signe

  P.S. Matte köpte tavlan till fårmån för Japan som vi såg här men den har inte kommit ännu : )

  1. Mjau, veterinären sa att det var bra för hela huden att få andas, och jag fick beröm för att jag inte var mjällig! *stolt nos* TassKram Wikki

  1. Mjau, det är en känslosensation att få ligga och rulla sig på denna mjuka fluff! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *