Första april

Kommer ni ihåg mitt aprilskämt förra året? ”Wikki slutar blogga!” Det var allt tur att det var ett aprilskämt. Ett tag funderade jag på att hitta på något nytt i år – men sanningen med aprilskämt är att de är verkligen inte så populära!

joke

För några år sedan var ett aprilskämt att man just funnit ett vaccin mot kattallergi. Vårdcentralerna blev nedringda av allergiker som ville ha ”kattvaccinet” och det tog ett tag att reda ut hur det låg till med upptäckten. Många blev alltså besvikna och ledsna.

Ett annat aprilskämt var att strösocker hade samma effekt som p-piller till katter, bara att man skulle ge det till hankatterna! Jag lovar, lokaltidningen med det skämtet miste flera arga prenumeranter…

Så jag tänker INTE aprilskämta! Säkert!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *