Nya Kompis – så fint!

På katthemmet Kompis blogg kan du se underbara bilder på det nya katthemmet:

katthemmetkompis
Det blir så häffans snyggt så man bara spinner!!!! Gissa om vi önskar intensivt att snart få höra datum för invigning!!!

Vill du stödja Kompis och bidra till den återstående etappen? Deras postgironummer är: 35 74 82-9 – åh vad vi längtar till att det ska bli klart!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Nya Kompis – så fint!”

  1. Mjaus, det ser så fint ut!!! Vi får väl inte följa med, men om det är ett passande datum så kanske vi skickar tjänstehjonet till invigningen; Kompis är ju det ena av två katthem som får lite av vår månadspeng så det vore ju skoj med en personlig titt!

    1. Absolut tror jag det är värt ett besök – vi kanske kan samordna mattar för det?! *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *