Klagomål…Allt kattbadande i den här filmen sköts föredömligt: Lugna människor, grundlig sköljning, en halkskyddande gummimatta i botten av badkaret (Extra guldstjärna för den!) och lagom med vatten i karet… De protesterande avgrundsmjauen/nödropen/klagomålen som ändå hörs är nog mest beroende på att ”vi” (=de flesta katter i alla fall!) inte uppskattar att bli våta? En tvättlapp i form av en rosa tunga räcker fullt tillräckligt för det mesta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Klagomål…”

  1. Uuuhuhuhuhuuhuuhhhh!!! Stackars lilla katten, men det såg ju gosigt ut sen när han blev insvept i en varm och mysig handduk! Kan man inte bara hoppa över det där otäcka blöta innan, och gå direkt på handduks-biten?
    Ska vi berätta en hemlis? *viskar* Vi har aldrig badat, FAST vi är utställningskatter, och inte får vi massa smet, puder och medel i pälsen heller. En liten gnutta antistatsmedel på kammen om det är så att hon får låna från vår uppfödare om vi sprakar och gnistrar alldeles förfärligt är det enda, annars så tror vi på naturlig skönhet!

    1. Mjau, det är ju det jag säger: Den lilla rosa tvättlappen vi har i munnen, den är bäst… *fniss* TassKram Wikki

    1. Mjau det är ju en sak att bada om man fått något alldeles läbbigt i pälsen – som Ville den gången han fick tektyl (En sorts underredssmörja för traktorn på Landet) i pälsen… Men inte annars! Själv blir jag hellre snaggad än badad! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *