Bildbörjan…

Bäst att passa på med bilder just nu när det fungerar i alla fall:img_b25
Så här såg Örebro Katthems enkla plats ut… På ett par meter lyckades vi klämma in 3 lotterier och informationsmaterial! Tack Sandra, Jenny, Anders och Leena som var med stor del av de två dagarna!
Ser ni mig Flat Wikki till höger? Jag har anhållit om uppgradering av Flat Wikki’n nu för den börjar se mer luggsliten ut än vad jag gör just nu i fällande av vinterpäls… Men det är därför jag kamouflerar mig så här:img_b26
Och så måste jag ju visa en äkta Champion:
img_b29

Vår kompis Katten Jansson! Det är ju han och bus-brorsan Pejst som  bjuder så givmilt på auktionspaket

Jansson heter egentligen S*Spin Engine’s Gold-X, och tyvärr missade vi att se när han gick upp till bedömning…

img_b28
Men det värmer ju hjärtat när man ser att det står ”Ex Sweet Young Male!” i protokollet! Lovande, Jansson!

Återkommer strax med mer att berätta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Bildbörjan…”

 1. Wikki, din Matte och Stora matte ska också ha stort tack för allt arbete de lagt ner inför och under helgen! Tack till dig också Wikki, jag ser ju att du varit med och övervakat arbetet och sett till att allt packats ordentligt till utställningen!
  Amos och Fera vill hälsa till Stora matte och jamar tack för maten och den fina leksaksbollen.

 2. Men han var ju oxå speciellt stor o fin kille MED EN UNDERBAR TECKNING. Hälsar o skickar honom puss på nosen sötisen. Grattis till honom o Matte så klart
  Nalle

  1. Mjau, Janssons ambertabbyfärg slår mycket… *spinner* Mjau du är också fin Pejst, röda killar gillar vi med! NosPuss Wikki

 3. *nosrodnar* över de fina orden. Även fast jag egentligen gillar flickor så måste jag ju erkänna att Sören, det är en stilig grabb det!

  Fast så stor är jag ju inte, jag blev hemskickad till buren efter min bedömning med orden att ”jag skulle gå hem och växa till mej” och det kanske behövs nu när jag får slåss med andra fina missar i en ny klass.
  Matte köpte ytterligare lite ny mat åt mej (den var gooood!!!) på rekommendation av sin kompis, hennes Sigge hade i alla fall blivit stor och go’ på den maten som egentligen är tänkt till extra aktiva utekatter. Och så köpte hon en buskul vippa från Marina på Kattprylar, den leker vi med nån timma varje kväll så jag får jabba och bygga upp mitt skulderparti ordentligt!

  1. Mjau kan det fungera bättre med Maine Coon-foder? Det gäller ju att sikta högt! Eller också ska man ta ett ”växa upp kitten foder” för muskel- och kroppsbyggande?! Hi hi! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *