Rätt frimärke vann!

Årets frimärke 2010 har röstats fram och vann gjorde en katt!

brmkatta
”Lekande katt” ur häftet ”Katter” av grafikern Carina Länk fick merparten av de 19 000 röster som lämnats! Kan vi annat än spinna?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “Rätt frimärke vann!”

  1. Själnklart vann kissen. Har försökt att få fatt i dessa varje gång jag handlat frimärken.
    Allt annat vore ju fel??.
    Nalle

    1. Mjau, jag skulle ha frimärken till ett brev och det fanns bara hemska med blodfläckar och det var visst deckarförfattare, uschiga!!! *suck* TassKram Wikki

    1. Kul! Jag missade tyvärr hela röstningen. Men OM jag jamat en röst så var ju detta märke givet! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *