Bloggen vill inte lägga upp bilder…

Vet inte vad det är för fel, får väl visa dem i nya inlägg senare! 
Är felanmält…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Bloggen vill inte lägga upp bilder…”

  1. Hoppas dert inte är som på Blogger att det blir fullt 🙁
    Pcasas album är ju begränsat i blogger…

    Ser fram emor bilder // Jam & Kram!!!

    1. Nej nu var det något annat strul, för efter ett tag så går det att lägga upp bilder igen. Suck…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *