Wikki navet!???

biketuxedocat

Ibland blir man bara stum – så innerligt förtjust att liksom varken morrhåren, tassarna eller svanslängden räcker till när hjärtat slår runt som en vindsnurra av lycka!

Ni tycker säkert att jag är egotrippad som nu citerar vad Sörpingskatterna Max och Måns skrivit om mig på sin blogg där de delar ut sina peppawards till massor utav välförtjänta katter, men jag bara måste det för att ni ska förstå hur tacksamt glad jag blir att vara med däribland och jag citerar med största ödmjukhet*:

Wikki:Vad ska vi jama, världsklass helt enkelt! Gör allt för att hjälpa sitt katthem OCH andras. Ordnar auktioner på löpande band, och fördelar pengar till de som behöver. Det finns mycket fina saker att bjuda på, och det går till en bra sak.Om vi alla vore ett cykeldäck, så är Wikki navet!kitteninbikewheel
Visst är det fint sagt? Sådana här goda ord måste man liksom få gömma inom sig och använda som inspiration emellanåt, eller tröst då och då – och påminna sig om att livet har både ett syfte och ett ansvar. Det är ett förtroende att få vara ”nav” och det måste man tassa allvarsamt med!kittenonabicyclewheelx
*Mjau, och en katt kan faktiskt vara ödMJUK! Så det så! Ibland…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

43 reaktioner till “Wikki navet!???”

  1. Tack så innerligt! Och tack själva för allt fint ni ger mig till auktioner och lotterier! SuperUppsKATTat! NosPuss Wikki

  1. Mjau, sant Torsten – jag nobbar också utställningsputsen… Men jobbar på utställningar som Flat Cat istället, mycket praktiskt! NosPuss Wikki

 1. Du förtjänar den fina motiveringen!
  Ja det gör ni allihopa för den delen! De hade verkligen tagit sig tid och beskrivit alla motiveringar så fint och inspirerande och väldigt träffande! *kurr*
  Och självklart kan vi katter vara ödMJUKA, framför allt mjuka inflikar matte leende…
  *nosbuffar*

 2. Jag blir varm i hjärtat, vilken osjälvisk katt du är!
  Jag har ju inte haft min blogg så länge (dessutom legat och tyckt synd om mig själv hela tiden så nu fick jag något att skämmas för)så jag känner inte till så mycket. Men du verkar vara en rackarns rekordelig katt. En sann förebild!

  Mullakramar!

  1. Bugar djupt och tackar varmt för de vänliga orden! *nosrodnad* Egentligen är jag ju bara en vanlig katthemsmissa… TassKram Wikki

  1. M&M kommer att bli kändiskatter en vacker dag, gissar jag! Mysigt att ha dem som vänner också! Kurr! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *