Är Lucy äldst i världen?

lucy

Katten Lucy, från Llanelli i södra Wales, påstås vara 39 år gammal, och är därmed världens äldsta katt!

Bill Thomas, som är Lucys husse, anses vara en mycket trovärdig man, och han har släkt som bekräftar Lucys historia: ”Lucy was born in Thomas Street in 1971/72. She belonged to my wife’s godmother, Maria Lewis, who owned the Thomas Street chip shop, she lived there until the late 1970s when she moved to Gower View. When she died we inherited a dog, a cat and a tortoise, the cat being Lucy. My wife’s aunt, Maria Williams, who worked in the shop for many years remembers the cat and confirmed to us that the cat is almost as old as her son, who, in 1973 when she worked at the shop, was three years old. The cat was a large cat then and she confirmed all this to us last year when she visited us, she was surprised that the cat was still alive.”lucyworldsoldestcatx
Daily Mail berättar att bortsett från lite stelhet som gör att Lucy tillbringar mesta tiden i sin kattkorg och att hon med åren blivit döv, så är hon en frisk och förnöjsam katt som fortfarande fågar möss och ibland kan lockas att leka lite!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Är Lucy äldst i världen?”

    1. Mjau det är viktigt det där att ha hälsan! Jag hejar gärna på dig när du närmar dig åldern – om jag själv är vid liv då vill säga! *fniss* TassKram Wikki

    1. Mjau det låter bra… Jag är glad att ha alla mina nio liv i behåll – och blir de bara normallånga så är jag nöjd! *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *